Vsebine na delavnici bodo prilagojene mladim osebam, veščim uporabe internetnih tehnologij in socialnih omrežij ter jim namenite tudi veliko svojega časa. Prav zato pa je še posebej pomembno, da se zavedate varne in učinkovite rabe spletnih tehnologij in socialnih omrežij.

Izvedeli boste, kako na socialnih omrežjih prepoznati oglase, kaj so piškotki, kakšne so nevarnosti deljenja osebnih podatkov na spletu in kaj pomeni soglašanje s pogoji uporabe aplikacij.

Dotaknili se bomo učinkovite rabe platform, kot so Instagram, Facebook, TikTok, Google My Business in druge ter se seznanili z orodji za oblikovanje in ustvarjanje vsebin, ki izstopajo in pritegnejo pozornost. Govora bo tudi o orodjih AI in situacijah, ko si lahko z njimi pomagamo pri želenih opravilih.

Tekom delavnice bodo prikazane preproste in praktične rešitve, ki so dostopne tudi tistim brez predhodnega znanja programiranja in oblikovanja ter izpostavljene pasti digitalne vseprisotnosti, spletnega oglaševanja in pogojev uporabe različnih platform in aplikacij.

Delavnica bo interaktivna, poudarek bo na potrebah in konkretnih vprašanjih zato bomo zelo veseli vašega aktivnega vključevanja.

Število mest na delavnici je omejeno zato vas vabimo k takojšnji prijavi! Prijavite se lahko do srede, 22. 11. na tej povezavi.

Organizatorji: Slovenska filantropija, Pekarna Magdalenske mreže, Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto v okviru projekta Povezani v prostovoljstvu, ki ga financira Ministrstvo za javno upravo preko Sklada za NVO.

  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor