Vrečka za nakupovanje sadja in zelenjave

2.50

Vrečka za nakupovanje sadja in zelenjave, narejena iz zaves. Preprosta nakupovalna sprememba, ki naredi veliko dobrega za planet.

10 na zalogi

Šifra: Vrečka za sadje Kategorija:

Opis

Nekoč so visele na oknih, sedaj nosijo hrano!

Pri nakupih sadja in zelenjave v trgovini vsakodnevno domov prinesemo številne plastične vrečke. Drži, nekaj jih porabimo za druge namene, ampak – roko na srce – velik del jih zavržemo ali pa jih spravimo dokler se jih ne nabere toliko, da kar “kipijo” iz predalov in končajo v smetnjaku.
Zakaj ne bi svojega sadja in zelenjave položili v vrečko, ki jo kupite enkrat in uporabljate za vedno? Nekaj takšnih vrečk vrzite v svojo nakupovalno vrečko, da bodo vedno pri roki in kar hitro boste ugotovili, koliko manj smeti boste, skupaj s hrano, prinesli domov. In če samo vi sami  “ustvarite” toliko manj odpadkov – kaj se zgodi šele, če to naredi še vaš prijatelj, soseda, sodelavec, ki ima veliko družino, babica, stric? 🙂

Če menite, da ste premajhni, da bi povzročili spremembo, poskusite zaspati v sobi s komarjem. (Dalaj Lama)

 

 

V naši šiviljski delavnici ustvarjamo vrečke za nakupovanje sadja in zelenjave iz starih zaves. Vrečke so lahke, priročne, pralne v pralnem stroju in uporabljate jih lahko v nedogled. Namesto, da bi stare zavese postale odpadek, so dobile novo življenje in tako dvakratno pomagajo planetu.

 

 

Vrečke so  narejene v Sloveniji, z nakupom izdelka podprete delovanje Slovenske filantropije in delavnic naše enote Hiše Sadeži družbe v Murski Soboti. Iskrena hvala!


OSNOVNE INFORMACIJE:
Material: poliester, reciklirane zavese
Mere vrečke: ca 28 x 40 cm
Dodatno: trak za zapiranje vrečke na poteg
Vrečka je pralna v pralnem stroju na temperaturi 30°C.
Šivano v šivalnici Hiše Sadeži družbe Murski Soboti.

Slovenska filantropija je humanitarna organizacija,  ki deluje v javnem interesu vse od leta 1992, s podjetniškimi idejami o lastnih izdelkih pa smo pričeli leta 2012. V naši ponudbi najdete tekstilne izdelke, ki jih v Murski Soboti izdelujejo težje zaposljive osebe, nekdanje Murine šivilje in krojači. Gre za družbeno in okoljsko odgovorne izdelke, saj pri zasnovi in izdelavi uporabljamo principe redizajna (oblikovanje novih izdelkov s ponovno uporabo – npr. redizajn starih kavbojk, jutinih vreč ali uporaba viškov proizvodnje) ter principe socialnega podjetništva in pravične trgovine. Vsi izdelki so unikatni.

Dodatne informacije

Teža0.1 kg
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor