Vračamo družbi

amcham logo          logoVračamo družbi, teden korporativnega prostovoljstva že tretje leto zapored pripravljata Slovenska filantropija in Ameriška gospodarska zbornica v Sloveniji. Potekal bo med 28. septembrom in 2. oktobrom  2015.
US Embassy
Ponovno projekt poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja ter s podporo veleposlaništva ZDA v Sloveniji.
Leta 2013 je v projektu sodelovalo 31 slovenskih in mednarodnih podjetjih. V lanskem letu se je število sodelujočih podjetij povečalo na 43, pri čemer je 715 prostovoljcev opravilo kar 52 akcij.
Med trajnostne učinke projekta šteje prva akcija, ki bo potekala na hiši na Viču, kjer Slovenska filantropija s pomočjo številnih prostovoljcev in podjetij obnavlja odpisano hišo. Nacionalni center prostovoljstva, učni center za migrante, skupnostni zunanji prostor za prireditve … bodo še dolgo po tem dokazovali, da uspešne zgodbe pišemo skupaj, povezani z vrednotami prostovoljstva, solidarnosti in človečnosti.
Na Cesti Dolomitskega odreda 11 se bodo na otvoritvenem dnevu tedna korporativnega prostovoljstva predsedniku Republike Slovenije Borutu Pahorju in veleposlaniku ZDA v Sloveniji Brentu R. Hartleyu pri opravljanju prostovoljskih del pridružili tudi veleposlaniki iz drugih predstavništev v Sloveniji, uslužbenci veleposlaništva ZDA v Ljubljani in predstavniki podjetij, ki so podprla projekt.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor