Širitev korporativnega prostovoljstva

logoamcham logoVračamo družbi, teden korporativnega prostovoljstva smo že tretje leto zapored pripravili Slovenska filantropija in Ameriška gospodarska zbornica v Sloveniji. Potekal je med 28. septembrom in 2. oktobrom 2015.Plakat superjunak
US Embassy
Projekt je ponovno potekal pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja ter s podporo veleposlaništva ZDA v Sloveniji.
V samem tednu je sodelovalo 14 podjetij in 280 prostovoljcev na 18 korporativnih akcijah. Skupaj je bilo opravljenih 1400 ur prostovoljskega dela.
V oktobru bo še 6 podjetij izvedlo 8 korporativnih akcij, na katerih bo sodelovalo okoli 60 prostovoljcev, ki bodo predvidoma opravili 300 ur prostovoljskega dela
Organizatorji ugotavljamo, da vedno več korporativnih prostovoljskih akcij poteka skozi celo leto. Zato smo veseli, da je projekt Vračamo družbi kot projekt širjenja korporativnega prostovoljstva in povezovanja podjetij s prostovoljskimi organizacijami v lokalnem okolju tako uspešen.
DSCN9642DSCN9678DSCN9677
Letošnja otvoritvena akcija je potekala na na Cesti Dolomitskega odreda 11, kjer bodo bodoči prostori Slovenske filantropije. Predsedniku Republike Slovenije Borutu Pahorju in veleposlaniku ZDA v Sloveniji Brentu R. Hartleyu so se pri opravljanju prostovoljskih del pridružili tudi veleposlaniki iz drugih predstavništev v Sloveniji, uslužbenci veleposlaništva ZDA v Ljubljani in predstavniki podjetij, ki so podprla projekt. Hvala vsem.
 

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor