Migranti med nami

Slovenska filantropija v decembru in januarju v sodelovanju z več organizacijami pripravlja niz javnih dogodkov na temo migracij. Z različnimi gosti in odprtim prostorom za pogovor želimo v krajih, ki so s prihodom beguncev neposredno povezani, razbijati strahove, odstirati poglede in iskati odgovore.
Predstavljali bomo države, iz katerih begunci prihajajo, situacijo v teh državah nekoč in danes, pa tudi perspektivo vseh, ki skupaj živimo v Sloveniji: pridružili se nam bodo begunci in migranti v Sloveniji, strokovnjaki, predstavniki lokalne skupnosti in prostovoljci.
Dogodki bodo hkrati priložnost za druženje ob glasbi in afganistanski hrani.
S prvim dogodkom v Brežicah bomo 18. decembra 2015 obeležili mednarodni dan migrantov, v Mariboru bomo 22. decembra, v Ljubljani, Murski Soboti in v Logatcu pa se srečamo v januarju 2016.
Pridružite se nam. Spoznajte več obrazov migracij. Poskusite nekaj več.
 
Anica Mikuš Kos                                                                                                 Tereza Novak
predsednica                                                                                                            izvršna direktorica
 
Foto: Borut Krajnc
Dogodke organizira Slovenska filantropija s finančno podporo Švicarske agencije za razvoj in sodelovanje (SDC).
 

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor