POLETNI TABOR ZA OTROKE IN MLADOSTNIKE

Processed with MOLDIVNaši prostovoljci so, skupaj z Akademijo Montessori, za osnovnošolske otroke in mladostnike iz Azinega doma Vič, organizirali dvotedenski poletni tabor. Otrokom so želeli omogočiti sproščeno in veselo spoznavanje Slovenije ter jim popestriti počitniške dni.
Otroci, stari med šest in petnajst let, so tako že obiskali živalski vrt, sespustili po poletnem sankališču Straža, se kopali na Bledu in spoznavali dinozavre v Arboretumu Volčji potok. V prihodnjih dneh se bodo veselili pohoda na Rožnik, rolanja, kolesarjenja, nogometa in plavanja. Z veliko radovednosti pa pričakujejo tudi ogled prazgodovinskih pošasti v Dino parku, umetniškega ustvarjanja v Mednarodnem grafičnem likovnem centru in obiska Ljubljanskega gradu. Otroci imajo možnosti navezati nova prijateljstva s slovenskimi osnovnošolci, ki so se pridružili taboru.
image1objava9
 
 
 
 
 
 
 
 
Posebna zahvala:
Akademija Montessori, d.o.o., Nered turizem in prevozi d.o.o., Jarina, zadruga za razvoj podeželja, Živalski vrt Ljubljana, Infrastruktura Bled d.o.o., Arboretum Volčji potok, Kamp Šobec, Smučarsko društvo Novinar, Alpe Donava Jadran d.o.o., Radovljica – Dino park Bled, Kopališče Ilirija – Plavalni klub Ilirija in Mednarodni grafični in likovni center Ljubljana, Tovarna Planika, Kavarna Cacao, Pizzerija Dobra Vila, TaBar in zasebni donatorji.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor