Nasmeh na obrazu petčlanske družine

V prizadevanjih za lajšanje stisk družin se je ponovno pridružil Kinodvor in tudi uporabnikom Prostovoljskega servisa ponudil brezplačne vstopnice, ki si jih zaradi finančne stiske drugače ne bi mogli privoščiti. S skupnimi močmi jih tako poskušamo vsaj za nekaj trenutkov razbremeniti od vsakdanjih skrbi.
Nekaj nepozabnih uric smo pričarali petčlanski družini, ki se je zaradi finančne situacije in zdravstvenih težav znašla v stiski. Družina je svoja občutja  zapisala v zahvali, ki jo z veseljem objavljamo:
Radi bi se zahvalili Slovenski filantropiji in Kinodvoru za zelo lepo izkušnjo, ki smo jo doživeli z našo družino. Kot družina doslej namreč še nikoli nismo bili v kinu, doživetje pa je bilo zelo lepo. Otroci so uživali,  film Učitelj žaba je bil zelo zanimiv in tudi poučen. Tega dogodka ne bomo nikoli pozabili.  Še enkrat hvala za prelepe trenutke.
Slovenska filantropija v okviru Prostovoljskega servisa s strokovno in prostovoljsko pomočjo nudi pomoč socialno ogroženim posameznikom in družinam pri premagovanju različnih stisk.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor