Razdeljevanje viškov hrane v letu 2016

Na Slovenski filantropiji z velikim veseljem sporočamo novico, da smo v letu 2016 znova uspešno izvedli celoletno akcijo razdeljevanja viškov hrane.
Topli obrok je bil tako na letni ravni zagotovljen 144 prejemnikom, s pomočjo naših prostovoljcev smo razdelili preko 10.000 obrokov.
Poleg prostovoljcem gre posebna zahvala tudi našim partnerjem: Dijaškemu domu Ivana Cankarja, Dijaškemu domu Maribor, Gostilni dela, Hostlu Celica, Miklavškim pekarnam, OŠ 8 talcev Logatec, pekarni Dober Pek, restavraciji Radha Govinda, restavraciji Slorest, Tuš Supermarketoma Ljubljana Vič in BTC ter Waldorfski šoli Ljubljana in Waldorfski šoli Maribor.
Na tem mestu bi želeli tudi poudariti, da iščemo nove prostovoljce, ki bi bili pripravljeni pomagati pri razdeljevanju viškov hrane.  V kolikor bi želeli postati naš prostovoljec in s tem polepšati dan sebi in drugim, lahko kontaktirate Tino Velišček na prostovoljci@filantropija.org ali na 031 611 037 (med 11. in 18. uro).
 SF_viski_hrane
“Viške hrane prejemam dve leti. Mnogokrat si tako dobrih sestavin, kot jih podarjeni obrok vsebuje, ne bi mogla privoščiti.
Oba z možem sva izjemno hvaležna dobrim ljudem, ki hrano pripravijo in podarijo. Prav tako sva hvaležna Slovenski filantropiji in njihovim prostovoljcem, da jo razdelijo z nasmehom.
To, da prejmeva topli obrok nama predstavlja žarek upanja v sicer žalostnem vsakdanu.
S skupnimi močmi nama  z možem omogočate, da se zopet počutiva dobro.
Hvala, hvala in še enkrat hvala.”
Marija (uporabnica)

“Zelo mi je všeč, da ima projekt razdeljevanja viškov hrane dvojni pozitivni učinek.
Na eni strani ne pride to tega, da je popolnoma užitna in odlična hrana zavržena.
Po drugi strani pa doprinesemo k temu, da je zapolnjen majhen košček mozaika, ki človeku izboljša socialne razmere.
S projektom sem zelo zadovoljna in vesela sem, da sem prostovoljka na Slovenski filantropiji.”
Neja (prostovoljka)
IMG_5961

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor