Vabilo na otvoritev Večgeneracijskega centra Skupna točka

Spoštovani,
ZPM Ljubljana Moste-Polje že več kot 60 let uresničuje projekte za otroke in mladostnike ter v družbi širi vrednote solidarnosti, strpnosti in spoštovanja. V letu 2017 ZPM Ljubljana Moste-Polje v partnerstvu s Slovensko filantropijo vstopa v nov projekt, ki bo z raznolikimi podpornimi vsebinami in širokim naborom različnih aktivnosti krepil socialno aktivacijo in samopodobo posameznikov iz ranljivih skupin ter njihovo opolnomočenje za samostojno življenje.

Vabimo vas na uradno otvoritev Večgeneracijskega centra Skupna točka, ki bo potekala v četrtek, 2. februarja 2017, z začetkom ob 13.00 uri, na sedežu VGC Skupna točka – Zaloška 54, Ljubljana.

Po otvoritvi ste vljudno vabljeni na predavanje dr. Andraža Terška z naslovom ‘Verodostojne laži ali Platon tega ni niti slutil’, ki se bo začelo ob 14.30 uri

VGC Skupna točka prinaša intenzivnejše medgeneracijsko in medkulturno povezovanje ter ustvarja prostor za kakovostno preživljanje prostega časa in druženje, ki bo spodbujalo socialno vključevanje vseh prebivalcev skupnosti. Programe in vsebine ustvarjamo ob podpori Mestne občine Ljubljana, Občine Grosuplje, Občine Vrhnika in Občine Logatec.

Projekt je sofinanciran s strani Republike Slovenije – Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, ter Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada.

Vljudno vas prosimo, da vašo udeležbo na dogodku potrdite najkasneje do 31.1.2017 na elektronskem naslovu info@zpmmoste.net.

Veselimo se srečanja z vami!

Anita Ogulin,
predsednica ZPM Ljubljana Moste Polje

Tereza Novak,
izvršna direktorica Slovenske filantropije

Vabilo na otvoritev VGC skupna točka

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor