Otvoritev Večgeneracijskega centra Logatec

Večgeneracijski center Loagtec, ki se nahaja na Tržaški cesti 105, svoja vrata odpira v sredo, 15. februarja, ob 17.uri.
Poleg logaškega župana Berta Menarda vas bosta nagovorili Tereza Novak, izvršna direktorica Slovenske Filantropije, in Anita Ogulin, predsednica ZPM Ljubljana Moste-Polje. Odprtje bo pospremil kulturni program, izvedeli pa boste lahko, kako delujejo podobni centri, za katere na različnih lokacijah po Sloveniji že vrsto let skrbi Slovenska filantropija. 
Center bo deloval v sklopu in v povezovanju z osrednjim Večgeneracijskim centrom Skupna točka, za katerega skrbi in izvaja aktivnosti ZPM Ljubljana Moste-Polje, posamezni centri pa se poleg Logatca nahajajo še na sedežu Slovenske filantropije v Ljubljani, v Grosupljem in na Vrhniki.
Projekt je sofinanciran s strani Republike Slovenije – Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter iz Evropskega socialnega sklada.
Slovenska filantropija se že 25 let aktivno odziva na družbene probleme, spodbuja in razvija prostovoljstvo ter medgeneracijsko sodelovanje, deluje na področju migracij, pomaga ogroženim in je glasna zagovornica človekovih pravic.
Veselimo se srečanj z vami!
Vabilo_odprtje VGC_Logatec

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor