Posladkana sreda v Hiši Sadeži družbe Žalec

V naši Hiši pogosto odlično diši, saj vodijo naši pridni prostovoljci kar dve različni kuharski delavnici. Ob sredah in petkih se seklja, reže, meša, mesi, kuha in peče, da na koncu nihče ne ostane lačen. Številni obiskovalci zgodnje kosilo izkoristijo tudi za prijetno kramljanje, zato delavnice vedno zapustijo dobre volje in polni novih informacij.
Glede na to, da smo ta teden v torek praznovali Valentinovo, smo kuharsko delavnico vegetarijanskih jedi obarvali nekoliko ‘srčkasto’ in tako dan zaljubljenih oz. vseh, ki se imajo radi podaljšali še v sredo. Naša prostovoljka Zinka, ki nam pridno pomaga tudi pri otroških taborih, nam je pripravila cvetačno kremno juho, jabolčni kompot in jabolčni zavitek. Da čisto nihče ni iz Hiše odšel lačen, pa so poskrbeli še nekateri drugi obiskovalci, ki so s seboj prinesli še nekaj poslastic.1487162415888
 
 
 
 
 
 
Tako kot vsakič, smo se tudi tokrat poslovili dobre volje in v pričakovanju naslednjih kuharskih delavnic, ko bomo ob dobri hrani spet spregovorili nekaj besed.
Zinka-kuharska 15.2. Zinka-kuharska 15.2.-2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto: Maja Horvat in Sanja Štrajhar

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor