Hiša Sadeži družbe Žalec je praznovala 3. rojstni dan!

V ponedeljek, 20. februarja je Hiša Sadeži družbe Žalec praznovala že svoj tretji rojstni dan. Točno pred tremi leti smo s pomočjo občine Žalec odprli že tretji medgeneracijski center Slovenske Filantropije, Hišo Sadeži družbe Žalec. In če smo začeli naš program z dvema medgeneracijskima  delavnicama na dan, pet dni na teden in nekaj več kot dvajsetimi prostovoljci, imamo danes več kot 60 prostovoljcev in  pet do šest aktivnosti in delavnic na dan, šest dni na teden, tudi ob sobotah dopoldne. Število naših obiskovalcev pa se nam je v treh letih potrojilo in do danes smo zabeležili več kot 3000 enkratnih obiskovalcev.
Rojstni dan smo proslavili na kuharski delavnici, skupaj z Marjano in Jožetom Glinšek, ki vodita  kuharsko delavnico že od samega začetka ustanovitve naše Hiše in imata vedno zelo dobro obiskano delavnico. Posladkali smo se z odlično pohorsko omleto, na praznovanju pa so se nam pridružili, poleg stalnih obiskovalcev tudi novi, ki so bili prvič z nami, tako da je za mizo skoraj zmanjkalo prostora.
Praznovanje smo nadaljevali tudi ta ponedeljek, prav na rojstni dan Hiše, kjer smo v okviru počitniškega tabora za otroke spekli tudi pravo torto. Prižgali smo si tri svečke in se ob tem spomnili na vse, ki so s svojimi dobrimi deli pripomogli, da lahko Hiša uspešno deluje tudi v prihodnje.
WP_20170217_11_53_59_Pro WP_20170217_12_07_17_Pro
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto: Maja Horvat in Barbara Lužar

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor