Družbeno odgovorno delovanje za boljše skupno življenje

Pernod Ricard Slovenija je del globalne skupine Pernod Ricard, ki zaposluje več kot 18.500 posameznikov po vsem svetu. Že sedmo leto zapored si prav vsi zaposleni, v okviru projekta »Responsib’All Day«, vzamejo odmor od vsakodnevnih delovnih opravil in en dan posvetijo dobrodelnim aktivnostim. Letošnja akcija je potekala pod sloganom »Živimo skupaj, bolje.«
Zaposleni v Pernod Ricard Slovenija so letošnji dan dobrodelnosti že drugo leto zapored namenili nam. Že lani so pomagali urejati okolico Viške hiške in tudi letos so v delovni akciji prispevali moči za urejanje prostora za druženje. Pokosili so travo, odstranili plevel in napeljali trak (»slack-line«), na katerem obiskovalci lahko urijo ravnotežje ob hoji po traku, izdelali so tudi leseno teraso in amfiteater s klopcami, kjer bodo obiskovalci Viške hiške lahko uživali v raznih predstavah.
IMG_0763
 
 
 
 
 
 
 
 
IMG_0766
 
 
 
 
 
 
 
 
IMG_0723
 
 
 
 
 
 
 
 

»
S sodelavci smo uživali v delu, druženju in jasno vidnih rezultatih. Če smo s to našo delovno akcijo prispevali še k širjenju in ozaveščanju prostovoljstva, potem je bil naš namen dosežen.« (Matjaž Toplak, direktor Pernod Ricard)
IMG_0795
 
 
 
 
 
 
 
 
 
»S pomočjo dobre volje in entuziazma zaposlenih s podjetja Pernod Ricard smo naredili velik korak za naš dnevni center. Skupaj z njimi smo postavili amfiteater, ki bo ponujal možnost za prijetno klepetanje in teraso z lesenim podom. Ker se je dnevni center soočal tudi z izpostavljenostjo soncu, jo bo čez nekaj časa odlično reševal javor, zasajen skupaj z direktorjem podjetja in drugimi zaposlenimi. Na koncu pa so poskrbeli tudi za lepo ureditev vrta, kjer smo skupaj napeli slack line in se po uspešno izvedeni akciji preizkusili v ravnotežju.« (Jaka Matičič, vodja korporativne akcije, Slovenska filantropija)
IMG_0750
 

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor