Vabilo na dogodek Skupaj zmoremo!

SKUPAJ ZMOREMO!
ustvarjati, se igrati, obvladati cirkuške veščine in zaigrati na najrazličnejše glasbene inštrumente.
Kdaj: sreda 16. avgust od 17ih do 20ih
Kje: V Grajskem parku Vitez v Logatcu
Kaj: V okviru mednarodne mladinske izmenjave bomo mladi  pripravili različne aktivnosti: igranje, ustvarjanje, glasba, hoja s hoduljami in še in še.
VABLJENI, DA SE NAM PRIDRUŽITE IN SE ZABAVATE Z NAMI!

 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
Sporočilo za medije
Ljubljana, 2. 8. 2017
SKUPAJ ZMOREMO!
Živeti v medkulturni skupnosti, ustvarjati, spletati prijateljstva ter se drug od drugega učiti. 
Na mednarodni mladinski izmenjavi Skupaj zmoremo!, ki bo od 7. – 18. avgusta 2017 potekala sredi čudovite narave v Taborniški koči na Pokljuki, bo 26 mladih, (med katerimi so tudi begunci), in 8 mladinskih voditeljev iz Slovenije, Hrvaške in Nemčije v medkulturnem okolju kakovostno preživljalo poletje. Namen izmenjave je spodbuditi neformalno učenje, medkulturno sodelovanje, medvrstniško učenje in usvajanje socialnih veščin.
Mladi bodo raziskovali tematike identitete, medkulturnosti in migracij ter jih izražali preko različnih medijev kot so fotografija, video, gledališče, likovna umetnost in pisana beseda. Vsak posameznik se bo odločil za izražanje v tistem mediju, ki ga najbolj zanima. Delili bodo svoja znanja in spretnosti ter usvajali nova. Ob tem pa bo čas tudi za spoznavanje kultur, iz katerih prihajajo udeleženci, v okviru kulturnih večerov, druženj z lokalnimi prebivalci in ob odkrivanju lepot Slovenije. Spoznavali bodo skupne vrednote, ki jih imamo ljudje ne glede na narodnost, veroizpoved ali druge osebne okoliščine.  Vrh izmenjave bo medkulturna prireditev 16. 8. 2017 ob 17. uri v Grajskem parku Vitez v Logatcu.
Kontakt za medije: Tjaša Arko, vodja programa Prostovoljstvo, Slovenska filantropija, M: 031 786 028, E: tjasa.arko@filantropija.org.
Projekt je financiran s strani Evropske komisije in programa Erasmus+, ki ga koordinira Zavod MOVIT, nacionalna agencija programa za področje mladine.
 

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor