Vabilo na predstavitev Orientacijskega programa

       

 

Slovenska filantropija vas vabi na predstavitev Orientacijskega programa za osebe, preseljene v RS na podlagi letne kvote

Predstavitev bo potekala v okviru dneva odprtih vrat ob 10. letnici Integracijske hiše Maribor, ki ga organizira Urad za oskrbo in integracijo migrantov, v ponedeljek, 28. 8. 2017 od 10. ure naprej na igrišču za Integracijsko hišo, Makedonska cesta 33, Maribor.
Slovenska filantropija bo na dogodku predstavljala Orientacijski program in projektne aktivnosti. Poudarek bo na predstavitvi pomena integracije oseb z mednarodno zaščito v lokalno okolje, s katerim želimo spodbujati toleranten in spoštljiv odnos do kulturnih razlik in osveščati javnost o pomembnosti medkulturnega dialoga.
integrácija -e ž (á) povezovanje posameznih enot, delov v večjo celoto, združevanje (slovar slovenskega knjižnega jezika).
PROGRAM Slovenske filantropije:

  • Nogometni turnir.
  • Delavnica ročnih del.
  • Ustvarjalne delavnice za otroke in otroke po srcu.
  • In še nekaj presenečenj.

Aktivnosti bo popestrila pogostitev sirskih in eritrejskih jedi.
Aktivnosti bomo pripravili v sodelovanju z Uradom za oskrbo in integracijo migrantov.
Prisrčno vabljeni!

Slovenska filantropija v letih 2016-2018 izvaja Orientacijski program za osebe, preseljene v RS na podlagi letne kvote, ki osebam s priznano mednarodno zaščito v prvih treh mesecih po nastanitvi na zasebnem naslovu ali integracijski hiši pomaga osebam seznaniti se z načinom življenja n delovanjem sistemov v državi v Sloveniji in pridobiti osnove slovenskega jezika. 
Program je financiran iz sredstev Evropske komisije, Sklada za azil, migracije in vključevanje in Ministrstva za notranje zadeve.

Vabilo na predstavitev Orientacijskega programa pdf

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor