Hišne novičke iz HSD Metlika

V naši Hiši smo se že začeli pripravljati na naslednje vroče poletje. Izdelali smo si deo trdo mazilo oz. deo stik za nevtralizacijo vonja, ki nas preplavlja v vročih dneh. Tokrat smo ga naredili z vonjem sivke, vendar je kreativnost tukaj odprta in si vsak lahko pripravi svoj vonj. Ker pa se bliža praznični čas, lahko še koga doma osrečimo z mazilom brez škodljivega aluminija.
Slike in recept si lahko ogledate na naši FB strani.
Skuhali smo si tudi dišeče in preprosto kosilo, njoke z rožmarinom in smetano. Kazalo je, da se bomo z obiskovalko same posladkale, vendar jih je prijeten vonj rožmarina le pritegnil še nekaj k nam za mizo. V družbi je vse še slajše. Všečkajte našo stran in si oglejte slike.
Gostili pa smo tudi našo prostovoljko, težko pričakovano Silvio, s predavanjem in praktičnim delom na temo, kako manifestirati obilje v svojem življenju. Biti pozitiven res ni dovolj, prava motivacija pa dela velike premike. Vendar najbolj pomembna osnova za realizacijo je samospoštovanje. Ko dojamemo, da smo vredni vsega, kar nam prihaja naproti, smo končno odprti. Zato srčno pozdravimo vse, kar prihaja k nam in sprejmimo. Oglejte si slike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Besedilo in foto: Mina Pečavar
 

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor