Vabilo: Posvet o prostovoljstvu v bolnišnicah

Vse vodstvene in strokovne kadre v bolnišnicah, ki že imate organizirano prostovoljstvo ali pa o tem še razmišljate, Slovenska filantropija vabi na posvet, na katerem bomo pozornost posvetili oblikovanju priporočil za vzpostavljanje prostovoljstva v bolnišnicah in spodbujanju kakovosti na tem področju.
Povod za posvet na to temo je sprememba Zakona o prostovoljstvu iz leta 2016, ki se nanaša na javne zavode z organiziranim prostovoljstvom. Drugo izhodišče pa je strategija razvoja NVO in prostovoljstva, ki je zajela tudi spodbujanje prostovoljstva v bolnišnicah.
Na posvetu bomo zato oblikovali temeljna priporočila za vzpostavljanje prostovoljstva v bolnišnicah in se dogovorili o nadaljnjem komuniciranju za spodbujanje kakovosti ter urejanje formalnih podlag organiziranega prostovoljstva v bolnišnicah.
Gostitelj posveta je Univerzitetni klinični center Ljubljana, kjer prostovoljstvo uspešno poteka že vrsto let. Posvet bo potekal v petek, 17. novembra 2017, od 10.00 do 14.00 v sejni sobi SAZU v 1. nadstropju UKC Ljubljana na Zaloški 7.
Vabilo s preliminarnim programom in prijavnico je v priponki. Gradiva bomo poslali vsem prijavljenim 13. 11. 2017.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor