Živa knjižnica o migracijah (dobrodelne večerje)

 
Kdaj? Vsak zadnji četrtek v mesecu od 19h do 20h. Prvi termin: 25. 1. 2018.
Kaj? Dobrodelna večerja po pristopu »žive knjižnice«. Gostili bomo raznolike goste, ki bodo z vami delili osebne zgodbe in informacije z osrednjo temo »migracije«.
Kje? Skuhna (Trubarjeva, 56)
Povod ideje: V Skuhni smo v vsakodnevnemu stiku z ljudmi, ki se vse prevečkrat znajdejo v situaciji, kjer ostanejo v roki s papirjem, ki jim zavrne pravico do azila, onemogoči legalno delo za preživetje in prinese strah pred deportacijo v matično državo, kjer so možnosti za dostonjo življenje majhne. Zbrani denar bo predan  ljudem, ki se morajo znajti, nekako preživeti in najti svoje mesto in možnosti za mirno življenje s prihodnostjo, ki bi ji lahko narekovali sami, neodvisno od ostrih zakonodaj, ki vseprevečkrat onemogočajo da bi sami odločali o poteku svojega življenja.
Kdo? Vabljeni vsi, ki si želite prisluhniti zanimivim zgodbam, ki jih piše življenje in ob tem prispevati k reševanju določenih problematik. (cca +16let)
Kako ste lahko del večerje? Na koledarčku ali fb si lahko ogledate »žive knjige«, ki jih bo mogoče prebrati sledeči četrtek. Izberite si tisto, ki bi si jo želeli spoznati in če je le mogoče rezervirajte svoje mesto.
Prostovoljni prispevek znaša 10eur. Ob tem vas pogostimo tudi s sladkimi in slanimi dobrotami ter 1 skuhnino pijačo.
Jezik? Poteka v različnih jezikih – angleščina, slovenščina, francoščina…
cultural.skuhna@gmail.com, 031338654, 041339978, www.skuhna.si, Trubarjeva 56, Ljubljana
FB Events: https://www.facebook.com/events/349708948772195/

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor