Dobrodelna akcija za pomoč otrokom beguncem

S pomočjo Dobrodelne Zdravljice, ki je del projekta Žive naj vsi narodi, od Prešernovega rojstnega dne, 3. 12. 2017 do 8. 2. 2018 s SMS donacijami zbiramo sredstva za pomoč otrokom beguncem.

Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo NARODI5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR za pomoč otrokom beguncem pri vključevanju v družbo.
Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1 Slovenije, Telemacha in T-2. Telekom Slovenije, A1 Slovenija, Telemach in T-2 se v celoti odpovedujejo vsem prihodkom iz naslova tako poslanih SMS sporočil.
Pogoje in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS donacija:

Za spodbujanje pozitivno naravnanega javnega dialoga o integraciji beguncev v družbo, je nastala predelava Prešernove Zdravljice v moderen glasbeni videospot, v katerem nastopajo številni slovenski in priseljenski glasbeniki ter znani obrazi kot so Boris Cavazza, Murat in Jose ter Irena Yebuah Tiran. Z videospotom želimo na privlačen način prikazati pozitiven doprinos, ki ga imajo priseljenci za slovensko kulturo. Poleg slovenščine v Dobrodelni Zdravljici Prešernovi verzi zazvenijo tudi v španščini in arabščini, pojavi pa se tudi afriški pevski zbor, ki zapoje tradicionalno južnoafriško pesem.

Več informacij o projektu najdete na www.zivenajvsinarodi.si

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor