S pomočjo prostovoljke je učenje postalo prijetno

»Moje ime je Sara. Stara sem 14 let, obiskujem osmi razred in imam učne težave pri angleščini. Sem precej sramežljivo dekle in mi je nerodno, ko moram v razredu odgovoriti na vprašanje ali brati, saj me skrbi, da besed ne bom pravilno izgovorila.
Že tretje leto mi pri učenju angleškega jezika pomagajo prostovoljke Slovenske filantropije. Moje prostovoljke so zelo zabavne, med učenjem angleščine pa sem zato sproščena in se tako lažje učim ter si zapomnim učno snov. Veliko mi pomeni to, da mi povedo, da ni nič takega, če se zmotim pri izgovorjavi in me pohvalijo za moj trud.
Vsem vrstnikom, ki imajo učne težave, priporočam prostovoljsko pomoč. Meni zelo pomaga, obenem pa so prostovoljke zelo srčne in zabavne, tako da je učenje postalo prijetno.» Sara (uporabnica Prostovoljskega servisa)

To je le ena izmed mnogih zgodb otrok, ki prejemajo učno pomoč v okviru Prostovoljskega servisa. Želiš biti tudi ti del te zgodbe in ponuditi pomoč nekomu, ki jo potrebuje? Več informacij kako postati prostovoljec najdete tukaj, lahko pa pokličete tudi strokovno sodelavko Matejo Slapnik, ki vam bo z veseljem odgovorila na vaša vprašanja (M: 040 684 683).

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor