Dan za spremembe na Slovenski filantropiji

Ljubljana (Viška hiška)
Ustvarili smo odprt, prijazen in sproščen prostor ter se povezovali v multikulturni, medgeneracijski, solidarni in spoštljivi skupnosti. Iz prve roke smo lahko okusili in se naučili priprave prave tradicionalne eritrejske kave.

 
 
 
 
 
 
Ogledali smo si tudi predstavo za gledalce vseh starosti Totem v izvedbi Braneta Solceta in Sanje Fidler. Z gibanjem kreature so se ustvarjale različne oblike, dokler se iz njih ni izoblikoval velik totem. Predstava, ki se je odvijala ob avtorski glasbi in zvokih njenih ustvarjalcev, nas je nagovorila brez besed.

 
 
 
 
 
Učenci OŠ Toneta Čufarja so Dnevnemu centru za migrante dali novo podobo. 


Za še boljše povezovanje smo poskrbeli z izmenjevalnico knjig, sadik in kuharskih receptov. 

Hiša Sadeži družbe Logatec
Hiša Sadeži družbe Logatec je skupaj z lokalno zero waste iniciativo Dom brez odpadkov, Knjižnico Logatec, lokalnimi društvi, javnimi inštitucijami in prostovoljci, izvedla čistilno akcijo in organizirala izmenjevalnico knjig, DVD-jev in CD-jev. 

 
 
 
 
Hiša Sadeži družbe Žalec
Prostovoljce in obiskovalce hiše je strokovnjakinja Marija Cokan iz Kmetijsko gozdarske zbornice Celje podučila o vrtnarjenju po planetarnih zakonitostih, po predavanju pa so se lotili urejanja okolice Hiše, saj je na ta dan v Žalcu potekala tudi čistilna akcija. S skupnimi močmi in z veliko dobre volje so posadili rože, izmenjali semena in sadike ter uživali v prijetni družbi. Tudi najmlajši so zavihali rokave in pomagali saditi rože.

Hiša Sadeži družbe Vipava
S pomočjo zaposlenih s podjetja Zavarovalnica Sava so prostovoljci hiše poskrbeli za skupne prostore v stavbi, ki gosti več društev.  

Hiša Sadeži družbe Murska Sobota
se je udeležila čistilnih akcij mestnih četrti.

Hiša Sadeži družbe Metlika
S prostovoljci podjetja Zavarovalnica Sava so prenovili svoje prostore.  

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor