Boj proti trgovini z ljudmi – širjenje informacij je orožje proti izkoriščanju (2018)

Boj proti trgovini z ljudmi – širjenje informacij je orožje proti izkoriščanju (2018)
Slovenska filantropija tudi letos izvaja projekt ˝Boj proti trgovini z ljudmi – širjenje informacij je orožje proti izkoriščanju˝, katerega cilji zajemajo informiranje in ozaveščanje najbolj ranljivih skupin prosilcev in oseb s priznano mednarodno zaščito ter oseb, katerih prošnja za mednarodno zaščito je bila zavrnjena, o nevarnostih trgovine z ljudmi, o morebitnem prepletanju izkoriščanja s prisilnim delom in trgovino z ljudmi ter o obnašanju, ki zmanjšuje tveganje za trgovino z ljudmi in izkoriščanje. Cilja projekta sta tudi identifikacija morebitnih žrtev in osveščanje osebja, ki prihaja v stik s ciljno populacijo.
V okviru projeta bomo glavno pozornost usmerili v izvedbo desetih informativnih delavnic, od tega jih bomo sedem namenili cilnji populaciji, tri pa bomo namenili zakonitim zastopnikom in skrbnikom mladoletnikov brez spremstva ter zaposlenim in prostovoljcem, ki pri svojem delu prihajajo v stik s ciljno populacijo.
Letak Stop trgovini z ljudmi: (slo) (ang) (arab) (farsi)
Plakat Stop trgovini z ljudmi: (pdf)
Za vprašanja, nasvete in pomoč v zvezi z izkoriščanjem delavcev in trgovino z ljudmi smo vam na voljo na info@filantropija.org ali 01/ 430 12 88.
Več informacij o boju proti trgovini z ljudmi: http://www.vlada.si/si/teme_in_projekti/boj_proti_trgovini_z_ljudmi/
Projekt sofinancira Urad Vlade RS za komuniciranje v okviru aktivnosti namenjenih ozaveščanju ranljivih skupin o trgovini z ljudmi.

Projekt financira:

 
 
 

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor