Otvoritev dnevnega centra za begunce

25 dogodkov za 25 let Slovenske filantropije
V petek, 1. junija 2018 ob 14. uri smo odprli naš novi prostor, ki je namenjen dnevnemu centru za begunce in mojstrski delavnici.
Nov in prijeten prostor je uporaben v vseh letnih časih in primeren za večje skupine. Namenjen je predvsem družinam prosilcev za azil, beguncem in otrokom brez spremstva, ki se pri nas počutijo dobrodošli in varni, za druženje in učenje (pomoč pri integraciji, širjenje socialne mreže, neformalno pridobivanje novih znanj, široko ponudbo delavnic in predavanj, povezovanje z lokalno skupnostjo, …). Že zdaj v njem poteka joga in telovadba za mlade in stare.
Za podporo pri obnovi se iskreno zahvaljujemo Ameriški Ambasadi, Fakulteti za artihtekturo, Mestni občini Ljubljana, Ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve, Unicefu, podjetjem Eli Lilly, Baxalta d.o.o., URSA SLOVENIJA d.o.o., Petrol,  SAVA RE, d.d. in Pernod Ricard Slovenija d.o.o. Brez vas nam ne bi uspelo!

Več fotografij s podelitve najdete tukaj. 

Prenovljena opuščena mehanična delavnica, ki je tik zraven Viške hiške, je pred dnevi dobila še zadnje lepotne popravke.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor