Aktivnosti Slovenske filantropije v šolskem letu 2018/2019

Na Slovenski filantropiji smo tudi letos pripravili katalog dejavnosti, izobraževanj, predavanj in delavnic za šole in druge zavode v vzgoji in izobraževanju.
Naša ponudba je primerna za vse, ki se pri delu, med učenci, starši ali v kolektivu srečujete za aktualnimi temami, povezanimi z begunci in migranti; za vse, ki bi želeli učence aktivirati za prostovoljsko delo, vzpostaviti ali nadgraditi medgeneracijsko sodelovanje v svojem okolju.
V času načrtovanja programov za naslednje šolsko leto vam zato predstavljamo nekaj aktivnosti na področju prostovoljstva, medgeneracijskega sodelovanja in migracij, ki bodo na voljo v šolskem letu 2018/19. Predstavljamo vam tudi nekaj novosti, s katerimi bi se radi vsebinsko in materialno še bolj približali vašim potrebam, dodali pa smo tudi možnost delavnic in predavanj, posebej prilagojenih potrebam posameznih šol.
Tako želimo prispevati k pozitivni socializaciji otrok in mladih, razvijanju empatije, spodbuditi solidarnost v družbi in pomagati pri vzpostavljanju spoštljivih medsebojnih odnosov ter strokovnim delavcem v vzgoji in izobraževanju ponuditi podporo na področjih, kjer se pedagoško delo zliva s poslanstvom naše humanitarne prostovoljske organizacije.
Prijazno vabljeni k pregledu naše ponudbe in k sodelovanju pri ustvarjanju bolj solidarne in pravične družbe!

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor