Spoznajmo se!

Ste radovedni? Radi spoznavate nove kulture in države?
Potem pridite na pogovor, kjer vam bodo Eritrejo predstavili tamkajšnji domačini.
KDAJ: V soboto, 23. 3., ob 17h
KJE: v prostorih Salezijanskega mladinskega centra na Engelsovi cesti 66 v Mariboru

Mladi begunci iz Eritreje se namreč na lastno pobudo in z malo naše pomoči v soboto odpravljajo v Maribor, kjer se bodo spoznavali s tamkajšnjimi mladimi. Ti jim bodo čez dan razkazali mesto, se jim pridružili pri kosilu in raznoraznih športnih aktivnostih. Ob 17h pa bodo svojo domačo državo predstavili vsem, ki vas bo to zanimalo.

Vse to je del projekta Spoznajmo se, ki ga podpira Evropska solidarnostna enota in ga na Slovenski filantropiji skupaj z uporabniki izvajamo kot aktivnost opolnomočenja mladih beguncev iz Eritreje. Namen je spoznavanje Slovenije, srečevanje in druženje z različnimi mladimi ter predstavljanje svoje domovine. Projekt je bil poleg tega na Evropski komisiji izbran kot primer dobre prakse, zato bodo ga šli njegovi pobudniki tudi predstavit v Bruselj v okviru Evropskega tedna mladih.
Za pomoč pri organizaciji in razkazovanju Maribora se zahvaljujemo Mladinskemu informacijsko – svetovalnemu centru Infopeka , za gostoljubje pa Salezijanskemu mladinskemu centru Maribor.
 
 

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor