Počitniške dejavnosti v Hišah Sadeži družbe

Med prvomajskimi počitnicami so se otroci v Hišah Sadeži družbe po celi Sloveniji imeli res fino!

Metlika

Na počitniških delavnicah smo se poigrali s papirjem, lepilom, škarjami in veliko bleščicami. Izdelali smo namreč napis Hiša Sadeži družbe, ki zdaj krasi vhod v našo Hišo, da nas boste še lažje našli. Izdelovali smo tudi nakit iz das mase.

Črnomelj

Tudi v Črnomlju smo veliko ustvarjali – od umetnin iz papirja, do risanja in gradnje gradu iz papirnatih tulcev -, poleg tega smo se sproščali ob igranju ročnega nogometa.

Logatec

V Logatcu smo imeli delavnico peke rogljičkov, ki smo jih potem z velikim veseljem pohrustali! Postavili smo tudi čisto pravi gozdni bivak, ki smo ga naredili iz odslužene lestve, vej, debel in mahu. Naslednjič pa si bomo ob njem zakurili ogenj in na njem kaj okusnega spekli. Otroci so resnično uživali kljub temu, da smo se kar malo ‘pomatrali’.

Vipava

Vreme nam je bilo naklonjeno, zato smo večino časa preživeli zunaj. Uživali smo v nogometu, badmintonu, igri križec-krožec in skrivalnicah po vipavskem starem trgu. Igrali smo se tudi z namiznimi igrami, dekleta pa so se preizkusila v izdelavi zapestnic in verižic. Ker je bilo tako lepo, smo skoraj pozabili na slikanje!

Murska Sobota

Na našem Prvomajskem taboru za otroke smo imeli delavnice: Kako postati novinar, raziskovanje o stvareh, ki so del mojega življenja, atletske vaje in razgibavanje, risanje s temperami in akrilnimi barvami, odkrivanje zelišč na vrtu in ustvarjanje zeliščnih namazov, sprehodi po naravi, raziskovanje otroških občutkov, branje poučnih zgodbic in pogovarjanje o življenju z družino ter raziskovanje pozitivnih učinkov refleksoterapije.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor