Razpis za e-jezikovne tečaje v okviru projekta MINT

Otroci in mladi migranti so še posebej ranljivi, ko gre za izključenost iz družbe. Projekt MINT zato pri Slovenski filantropiji z našimi mednarodnimi partnerji izvajamo s ciljem, da opolnomočimo tako otroke in mlade migrante kot tudi evropsko mladino, ter da jih vključimo v nove integracijske aktivnosti. Z inovativnim mentorskim programom bomo prispevali h gradnji bolj vključujočih družb na Češkem, Poljskem, v Romuniji in pri nas, v Sloveniji.

Poudarki so predvsem na izobraževalnih, družbenih, kulturnih in jezikovnih aktivnostih ter razbijanju stereotipov, zato objavljamo razpis za e-jezikovne tečaje.

Cilji razpisa:

Izdelati interaktivno izkušnjo učenja jezikov, ki je dostopna in vključujoča za otroke, ki so državljani tretjih držav (starih od 10 do 18 let) v štirih ciljnih državah.

Pričakovani rezultati:

Igrificiran oz. interaktiven učni načrt na platformi e-učenja/mikro učenja, ki bi otroke migrante (od 10 do 18 let) naslednje jezike učil kot tuje jezike:

● Slovenščina
● Poljščina
● Češčina
● Romunščina.

Vse podrobnosti razpisa (v angleškem jeziku) najdete na tej povezavi.

Predloge projektov z vsemi potrebnimi dokumenti, navedenimi v razpisu, je potrebno poslati na e-naslov alma.alsayed@tdh.ch najkasneje do 18. junija 2019.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor