Delavnica PREPOZNAJMO DISKRIMINACIJO IN UKREPAJMO v Žalcu

Ste se tudi vi kdaj spraševali kaj storiti, kako svetovati, ko slišite, da je nekdo diskriminiran ali se tako počuti? Ste vedeli, da to, kar se dogaja ni prav, niste pa vedeli, kaj narediti? 

Te dileme poznamo in verjamemo, da so jasni odgovori na taka vprašanja pomembni za vse, ki delamo z ranljivimi skupinami oziroma s potencialnimi žrtvami diskriminacije, zato vas 12. septembra 2019 ob 11.00 vabimo na delavnico Prepoznajmo diskriminacijo in ukrepajmo v Hišo Sadeži družbe Žalec (Hmeljarska ulica 2, Žalec).

Pravnica Jana Huč Uršič nam bo predstavila veljavno zakonodajo na področju varstva pred diskriminacijo in odgovorila na konkretna vprašanja, pogovarjali se bomo o tem, kakšno vlogo lahko prevzamemo, in se skupaj naučili presoditi, kdaj gre za diskriminacijo in kdaj ne, pa tudi, kako lahko z novim znanjem pomagamo ljudem, ki so tarče diskriminacije.

Udeležba na delavnici je brezplačna.

Prijavite se lahko do 5. septembra 2019 na elektronski naslov: katarina.rotar@filantropija.org.

Delavnico organiziramo v okviru projekta ZaVse/4 ALL, ki ga izvajamo v partnerstvu z Združenjem izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji (ZIZRS) kot koordinatorjem in Zavodom Vozim.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor