PREPOZNAJMO DISKRIMINACIJO IN UKREPAJMO – delavnica v Novem mestu

Ste se tudi vi kdaj spraševali, kaj storiti, kako svetovati, ko slišite, da je nekdo diskriminiran ali se tako počuti? Ste vedeli, da to, kar se dogaja ni prav, niste pa vedeli, kaj narediti? 

Te dileme poznamo in verjamemo, da so jasni odgovori na taka vprašanja pomembni za vse, ki delamo z ranljivimi skupinami oziroma s potencialnimi žrtvami diskriminacije.

Odgovore bomo poskusili poiskati na delavnici v ponedeljek, 16. septembra 2019 ob 10h v Novem mestu (prostori DRPD, Novi trg 9).

Pravnica Jana Huč Uršič nam bo predstavila veljavno zakonodajo na področju varstva pred diskriminacijo in odgovorila na konkretna vprašanja, pogovarjali se bomo o tem, kakšno vlogo lahko prevzamemo, in se skupaj naučili presoditi, kdaj gre za diskriminacijo in kdaj ne, pa tudi, kako lahko z novim znanjem pomagamo ljudem, ki so tarče diskriminacije

Delavnico organiziramo v okviru projekta ZaVse/4 ALL, ki ga izvajamo v partnerstvu z Združenjem izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji (ZIZRS) kot koordinatorjem in Zavodom Vozim.

Udeležba na delavnici je brezplačna.

Prijavite se lahko do 10. septembra 2019 na elektronski naslov: katarina.rotar@filantropija.org.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor