Napovedujemo delavnico 'Skozi oči starejših' v Mariboru

Si znamo predstavljati ovire, s katerimi se starejši srečujejo vsak dan? Je mogoče življenjsko okolje prilagoditi potrebam starajočega se prebivalstva? Lahko s svojim razumevanjem pripomoremo k socialni  vključenosti in večji samostojnosti starejših in na ta način zmanjšamo diskriminacijo starejših?

Vsi se zavedamo, da s starostjo nekatere funkcije opešajo, velikokrat se vsaj trudimo, da bi bili razumevajoči in potrpežljivi, vse premalo pa se zavedamo, kako se počutijo. Zato vas 1. oktobra ob 13.30 vabimo na delavnico Skozi oči starejših v MKC Maribor (Ob železnici 16, predavalnica št. 2).

Na izkustveni delavnici boste lahko sami spoznali in občutili nekaj starostnih tegob. Nato pa se bomo pogovarjali o tem, kako ste se ob tem počutili, o odnosu do starejših v družbi in kdaj lahko nerazumevanje in brezbrižnost vodita v diskriminacijo.

  • 13.30-14.00: Pogovor na temo diskriminacije starejših, dr. Mateja Kožuh Novak in Boris Krabonja (UPornik)
  • 14.00-15.30: izkustvena delavnica, Mateja Slapnik, Slovenska filantropija

Prijave zbiramo do 25. septembra 2019 oz. do zapolnitve prostih mest preko spletnega obrazca.

Udeležba je brezplačna!
Na voljo je omejeno število mest, zato s prijavami pohitite!

Delavnico organiziramo v okviru projekta ZaVse, ki ga izvajamo Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji (ZIZRS), kot koordinator projekta ter projektna partnerja Slovenska filantropija in Zavod Vozim.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor