Delavnica Migracije in diskriminacija v Ljubljani

Najpogosteje prepoznamo prav diskriminacijo na podlagi etnične pripadnosti, jezika, barve kože, velikokrat gre za diskriminacijo priseljencev, migrantov, tujcev, beguncev. Pa poznamo tudi različne oblike diskriminacije? In različna področja, na katerih se dogaja? In kaj lahko storimo, da bi bilo diskriminacije manj?

Na mednarodni dan migrantov, 18. decembra 2019 ob 12.30, vas zato vabimo, da se nam pridružite na delavnici Migracije in diskriminacija na Slovenski filantropiji (Cesta Dolomitskega odreda 11, Ljubljana), na kateri bomo iskali odgovore na ta in druga vprašanja.

Posamezniki, begunci ali prosilci za azil bodo spregovorili o lastnih izkušnjah, o situacijah, v katerih so se počutili diskriminirane.

Pridružila se nam bo tudi Nevenka Prešlenkova, strokovna sodelavka Zagovornika načela enakosti, ki bo predstavila delovanje tega instituta, kako lahko ukrepa in kako se lahko nanj obrnemo.

Svoje izkušnje, skrbi in vprašanja pa bodo seveda lahko predstavili tudi udeleženci delavnice.

Udeležba na delavnici je brezplačna.

Prijavite se lahko do 16. decembra 2019 preko prijavnega obrazca.

Delavnico organiziramo v okviru projekta ZaVse/4 ALL, ki ga izvajamo v partnerstvu z Združenjem izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji (ZIZRS) kot koordinatorjem in Zavodom Vozim.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor