Zaključni dogodek in webinar v okviru projekta MINT – Mentorstvo za integracijo otrok migrantov

V okviru projekta MINT – Mentorstvo za integracijo otrok migrantov vabimo na mednarodni zaključni dogodek in webinar, ki bosta potekala preko spletne platforme ZOOM.

Cilj obeh dogodkov je predstaviti rezultate projekta MINT in metodološki okvir mentorstva, ki smo ga razvili v okviru projekta. V projektu MINT sodelujejo partnerji iz Češke, Romunije, Poljske, Slovenije in Madžarske (koordinatorji).

Zaključni dogodek

bo potekal v četrtek, 18. februarja 2021. Podrobnejše vabilo in program v angleščini sta dostopna tukaj.

Dogodek bo udeležencem ponudil priložnost, da izvejo več o konceptu mentorstva in razpravljajo o njegovi možni uporabi v kontekstu njihove države. Prav tako bo povezal predstavnike državnih organov in nevladnih organizacij iz vse Evrope, da bi razpravljali o podobnih metodologijah in pobudah za vključevanje v državah članicah EU, ki bi lahko dopolnjevale metodologijo MINT in tako zagotovile sinergije med obstoječimi programi in pobudami.

Svojo udeležbo na zaključnem dogodku prosimo sporočite na e-poštni naslov marina.uzelac@filantropija.org z navedbo svojega imena, priimka in imena organizacije najkasneje do torka, 16. februarja 2021. Povezavo na dogodek boste prejeli nekaj dni pred dogodkom.

Webinar

z naslovom MINT project methodology and lessons learnt: Mentoring for integration of children affected by migration bo potekal v torek, 23. februarja 2021 med 14.00 in 15.00 uro. Prijavite se lahko na tej povezavi.

Projekt MINT sofinancira Evropska unija iz Sklada za azil, migracije in vključevanje (AMIF) in Ministrstvo za javno upravo RS.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor