Nova zbiralna akcija uporabnih stvari

Varen in topel dom, kjer preživljamo čas s svojimi najdražjimi, so sanje vsakega med nami. Nekaterim so te sanje odvzete. Vojne, preganjanja in podnebne spremembe silijo ljudi, da zapustijo svoje domove in poiščejo zaščito drugje. Nekateri so varnost našli med nami. So naši sosedje, prijatelji ali znanci. O beguncih slišimo, jih videvamo v bližnji trgovini, naši otroci pa so njihovi sošolci.

Begunstvo pomeni priložnost za boljšo prihodnost ter upanje za varnost in mir. Ker je vsak nov začetek težak in vsakdo med nami kdaj potrebuje pomoč, lahko skupaj pripomoremo k ustvarjanju boljše prihodnosti in toplega doma.

Slovenska filantropija, Visoki komisariat Združenih narodov za begunce in podjetje IKEA te zato vabimo, da se nam pridružiš pri zbiralni akciji opreme za dom.

Pobrskaj po svojem domu ter poišči izdelke s spodnjega seznama, ki ti še vedno dobro služijo, a jih ne boš preveč pogrešal/-a, ali pa v svojo nakupovalno košarico dodaj še dodaten izdelek, s katerim lahko pomagaš tistim, ki jim tvoja pomoč ogromno pomeni.

Pri izhodu iz trgovine IKEA Ljubljana bomo v petek, 14. oktobra, in soboto, 15. oktobra, med 11. in 19. uro zbirali:

  • Vse za kuhinjo: od kuhinjskih pripomočkov in posode do majhnih kuhinjskih gospodinjskih aparatov
  • Električne aparate in elektroniko: podaljške in električne razdelilnike, majhne električne radiatorje, sesalnike, prenosne računalnike, mobilne telefone, zvočnike itd.
  • Vse za šolo: šolske pripomočke, glasbene instrumente za nadarjene otroke, nahrbtnike, potovalne kovčke itd.

Popoln seznam potrebščin, ki jih bomo zbirali, si lahko ogledaš tu: Seznam IKEA.

Zbrane stvari bo med tiste, ki so bili prisiljeni zapustiti svoje domove in ki potrebujejo našo pomoč, razdelila Slovenska filantropija.

V petek, 7. in soboto, 8. oktobra smo zbrali skoraj 450 izdelkov, zato bi se radi iz srca zahvalili vsem, ki ste prišli in darovali!

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor