Postanite del medijske kampanje Superjunaki so že med nami

V sodelovanju z Radiem Študent pripravljamo medijsko kampanjo za promocijo prostovoljstva med mladimi s sloganom Superjunaki so že med nami. Pridruži se jim – pridruži se prostovoljcem!

 

Z namenom promocije bomo za družbena omrežja oblikovali predstavitve mladih prostovoljk in prostovoljcev v starosti od 15 do 30 let, ki delujejo na različnih področjih. Sporočilo celotne kampanje bo, da so to pravi junaki med nami v resničnem svetu.

 

Predstavitve bodo zajemale posebne ‘superjunaške’ okvirje ali filtre. Povabite svoje mlade prostovoljke_ce, da se nam predstavijo skozi superherojski vprašalnik!

Superjunaki_so_ze_med_nami-_Pridruzi_se_jim_-_pridruzi_se_prostovoljcem_1

Vabimo vas, da nam do ponedeljka, 21. 11. 2022 na e-mail naslov patricija.fasalek@filantropija.org posredujete izpolnjene vprašalnike  in fotografije vaših prostovoljcev in prostovoljk, ki so pripravljeni sodelovati v kampanji.

Fotografije naj bodo portretne in visoke kakovosti, spremlja pa jih lahko tudi fotografija med opravljanjem prostovoljskega dela.

 

Za vaše sodelovanje se vam lepo zahvaljujemo in vaši organizaciji želimo še veliko dobrega sodelovanja s pravimi junaki naše družbe.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor