Sale!

Komplet bombažnih zaščitnih mask

12.00

Komplet petih zaščitnih mask iz recikliranega 100% bombaža.

Šifra: Zaščitna maska-1 Kategorija:

Opis

Zaščitne obrazne maske bodo, kot kaže, z nami ostale še nekaj časa. Zakaj ne bi tudi na tem področju ravnali ekološko in, kjer se le da, poskrbeli za to, da uporabimo reciklirane materiale in ne ustvarjamo novih odpadkov?
Naše obrazne maske so sešite iz reciklirane posteljnine, srajc in drugih bombažnih oblačil. Vse so pralne na 60-90°C in prijetne za nošenje (kolikor so maske pač lahko prijetne).

 

 

 

 

Maske so  narejene v Sloveniji, z nakupom izdelka podprete delovanje Slovenske filantropije in delavnic naše enote Hiše Sadeži družbe v Murski Soboti. Iskrena hvala!
V kompletu se nahaja 5 mask različnih vzorcev.


OSNOVNE INFORMACIJE:
Material: 100% bombaž, reciklirano blago (posteljnina, zavese, srajce … )
Dimenzije mask v kompletu so standardne, dolžiina gumice se  prilagodi z zavezovanjem.

 

Gumico na maskah je mogoče zamenjati, vpeljati daljšo ali krajšo, za lažjo prilagoditev ustrezne velikosti in udobje nošenja. 


Maska je pralna v pralnem stroju na temperaturi 60-90°C. Maske so oprane in prelikane, ampak svetujemo, da jih pred uporabo operete in prelikate tudi sami.

Šivano v šivalnici Hiše Sadeži družbe Murski Soboti.

Slovenska filantropija je humanitarna organizacija,  ki deluje v javnem interesu vse od leta 1992, s podjetniškimi idejami o lastnih izdelkih pa smo pričeli leta 2012. V naši ponudbi najdete tekstilne izdelke, ki jih v Murski Soboti izdelujejo težje zaposljive osebe, nekdanje Murine šivilje in krojači. Gre za družbeno in okoljsko odgovorne izdelke, saj pri zasnovi in izdelavi uporabljamo principe redizajna (oblikovanje novih izdelkov s ponovno uporabo – npr. redizajn starih kavbojk, jutinih vreč ali uporaba viškov proizvodnje) ter principe socialnega podjetništva in pravične trgovine. Vsi izdelki so unikatni.

Dodatne informacije

Teža0.1 kg
Unikatni izdelek - vzorci blaga

KM1, KM2, KM3, KM4, KM5, KM6, KM7, KM8, KM9, KM10, KM11, KM12, KM13, KM14, KM15, KM16, KM17, KM18

  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor