Stojalo za tablico Mojmir

24.99

Udobno stojalo, s katerim bo uporaba vaše tablice še večji užitek. Slovenski izdelek, polnjen z ajdovimi luščinami, narejen v Murski soboti.

Šifra: Mojmir Kategorija:

Opis

Ste reden uporabnik tablice, pa vas jezi, ker se morate nenehno ukvarjati s tem, kako tablico postaviti v položaj, ki bi vam najbolj ustrezal? Stojalo Mojmir je kot nalašč za vas. Primeren je za uporabo vaših tablic kjerkoli in v kateremkoli položaju. Z uporabo stojala bodo vaše roke proste, vaš vrat v udobnem položaju in uporaba vaše naprave bo postala še večji užitek. Ker vašo tablico radi uporabljate v miru. 

V spodnjem videu si lahko pogledate kako sta uporabo stojala kreativno raziskovala Barbara Lapajne Predin in Gorazd Žilavec

Izdelek je sestavljen iz blazine in ovitka, ki se na blazino pritrdi z ježkom.


 

Uporaba stojala  je nadvse preprosta – vašo tablico enostavno vstavite v ovitek, blazino prilagodite podlagi tako, da vam je najudobneje in – udobna uporaba se lahko prične. Oba dela izdelka lahko uporabite tudi ločeno – ovitek za zaščito vaše tablice in blazino kot običajno blazino, na katero se naslonite in odpočijete utrujeno glavo. Velikost ovitka je 20 x 26 cm, primeren je za uporabo tablic velikosti do  10,5 ” .

 

 

 

 

Blazina je polnjena z obdelanimi ajdovimi luščinami, ki delujejo mikro-masažno, zelo dobro uravnavajo temperaturo, imajo dolgo življenjsko dobo in so zelo uporabne tudi kot topel ali hladen obkladek. Blazina se zelo dobro prilagaja površinam in je uporabna na veliko načinov.

 

 
Mojmir je oblikovan in narejen v Sloveniji, z nakupom izdelka podprete delovanje Slovenske filantropije in delavnic naše enote Hiše Sadeži družbe v Murski Soboti.   

 


INFORMACIJE O IZDELKU:
Material: 100 % bombaž
Polnilo: ajdove luščine (hidrotermično obdelane), filc
Premer blazine: cca 20 cm
Dimenzije ovitka za tablico: 20 x 26 cm
Oblikovano in šivano v Murski Soboti.
Oblikovalka: Tatjana Kalamar Morales
Šivianje: krojač Janko, šivilja Marija, nekdaj zaposlena v Muri
Slovenska filantropija je humanitarna organizacija,  ki deluje v javnem interesu vse od leta 1992, s podjetniškimi idejami o lastnih izdelkih pa smo pričeli leta 2012. V naši ponudbi najdete tekstilne izdelke, ki jih v Murski Soboti izdelujejo težje zaposljive osebe, nekdanje Murine šivilje in krojači. Gre za družbeno in okoljsko odgovorne izdelke, saj pri zasnovi in izdelavi uporabljamo principe redizajna (oblikovanje novih izdelkov s ponovno uporabo – npr. redizajn starih kavbojk, jutinih vreč ali uporaba viškov proizvodnje) ter principe socialnega podjetništva in pravične trgovine. Vsi izdelki so unikatni.

Dodatne informacije

Teža0.9 kg
Unikatni izdelek - vzorec blaga

16, 19, 25, 29, 56, 57, 59, 60, 61, 62, 63, 72, 74, 75, 76, 77, 78, 104, 136, 197, 239, 241, 244, 245, 246, 247, 248, 413, 250, 503, 504, 505, 506

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stojalo za tablico Mojmir”

  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor